Reden om te vieren

Huis van Dijck blaast
75 kaarsjes uit!

Woehoe! Tijd om samen de kaarsjes uit te blazen, want wie jarig is… trakteert! Om deze geweldige mijlpaal te vieren, halen we alles uit de kast: we geven een droomfeest cadeau ter waarde van 7500 euro voor jou, je vrienden, familie of samen met je collega’s. Vier jij binnenkort je eigen feest op onze magische locatie in het bruisende Mechelen?

Ben jij klaar voor een smaakvolle avond vol feestvreugde? Schrijf je in en maak kans op het feest van je dromen

Diner trouw catering

75 jaar passie voor
catering en events

Bij Huis van Dijck maken we al 75 jaar van elke gelegenheid een unieke culinaire belevenis, van intieme bedrijfsrecepties tot prestigieuze diners voor particulieren of bedrijven.
Ons succesrecept? Een flinke dosis passie, onze toewijding aan kwaliteit, een scherp oog voor detail, en natuurlijk de meest unieke en historische locaties als decor. Maar het belangrijkste ingrediënt? Onze dankbaarheid dat we al 75 jaar deel mogen uitmaken van jullie belangrijkste momenten.

We kijken er vol enthousiasme naar uit om samen met jullie nog veel meer mooie herinneringen te creëren.

Hoe laten we jouw volgende evenement schitteren?

Al 75 jaar organiseren we feesten, alsof ze voor onszelf zouden zijn.

Dieter Bilsen, Huis van Dijck

Win een droomfeest van € 7500!

Vier met ons mee ter ere van ons 75-jarig jubileum en maak kans op een spetterend feest ter waarde van € 7500. Maak je klaar voor een avond vol plezier, verrukkelijk eten en onvergetelijke momenten op een adembenemende locatie in Mechelen.


Hoe win je jouw droomfeest?

Meedoen is heel simpel. Je moet maar 2 zaken doen:

  • Meld je hier aan op het formulier onderaan
  • Deel je favoriete feestherinnering op ons platform

Laat ons meegenieten van jouw onvergetelijke feestmoment en moedig al je vrienden, familie, collega’s en kennissen aan om je foto te liken. Staat jouw foto aan het einde van de wedstrijd in de top 10 met de meeste likes? Yes! Dan maak je officieel kans op jouw droomfeest van € 7500.

De 10 finalisten dagen elkaar nog één keer uit in een spannende competitie (die houden we nog even geheim…). Daarna kronen we samen de winnaar!

En, waar wacht je nog op? Win het feest van je leven.


"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief

Receptie huwelijk

Jouw culinair event op maat?

Heb je vragen over onze winactie of ben je benieuwd hoe we jouw volgende evenement extra bijzonder kunnen maken? Contacteer ons gerust voor een persoonlijk gesprek. Onze ervaren sfeermakers staan klaar om jouw visie tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.