Over Huis Van Dijck

Bakken ervaring in combinatie met onze blijvende honger naar vernieuwing

Bubbels in service
Feesten met totaalorganisatie en service
Aperitief met bubbels

Huis Van Dijck

Ons team staat garant voor professionalisme. Met onze know how verzorgen we uw feest tot in de puntjes. Onze eventmanager begeleid u met de nodige expertise door het ganse proces. Op de avond zelf kan u genieten van een service volgens de regels van de kunst. Door onze ervaring en waarden kan u zeker zijn van een geslaagd evenement van een hoogwaardig niveau.

Onze waarden
Hoogwaardige expertise en begeleiding Hoogwaardige expertise en begeleiding
Duurzaam, ecologisch en seizoensgebonden Duurzaam, ecologisch en seizoensgebonden
BBQ trouwfeest in de tuin

Duurzaam & ecologisch

Wij streven naar een min mogelijke ecologische voetafdruk door zeer bewust om te gaan met onze materialen en door in te zetten op ecologische producten. We zijn permanent op zoek naar duurzame oplossingen. Ingrediënten van biologische oorsprong, lokale leveranciers, fairtrade producenten, energiezuinige transporten, … we gaan voor 100% sustainable.

Receptie huwelijk

Gecertificeerd bio-producent

We werken met seizoensgebonden garnituren en uitsluitend verse producten uit eigen regio. Reeds 40 % van onze producten zijn van biologische origine. Samen met onze leveranciers engageren we ons voor producten van topkwaliteit met 100% traceerbaarheid en herkende oorsprong en welzijn bij de kweek van plant of dier.

Huis Van Dijck Heb je zelf een gek idee of wil je de mogelijkheden bespreken?
Sfeervolle tafelindeling
Koffiebuffet vergaderzaal