Totaalorganisatie

Een buitengewone en eigentijdse beleving op maat

Hof Van Riemen Ontvangst Feestzaal

We create, you celebrate

Bij Huis Van Dijck kan zowat alles wat je maar wenst. Vertel ons je gekste ideeën, we gaan er graag mee aan de slag om het feest van jullie dromen te creëren. Of u er nu voor kiest om uw feest in één van onze locaties te organiseren of op een locatie van uw keuze, wij begeleiden u door het ganse proces.

Totaalorganisatie
Begeleiding van A tot Z Begeleiding van A tot Z
Expertise en know-how Expertise en know-how
Chique Diner regio Brussel

Altijd een stapje verder

Naast onze heerlijke gerechten uit onze hedendaagse keuken, helpen wij u uw evenement te organiseren van A tot Z. Ons ervaren team is door de jaren heen geëvolueerd en volleerd in alle onderdelen van het vak. Topservice volgens de regels van de kunst, trendy decors, technische ondersteuning, gekke animaties, leuke DJ’s, you name it, we’ve got it! Wij bieden u onze expertise en know-how, zodat u volledig wordt ontzorgd en verzekerd bent van een geslaagd evenement op een hoogwaardig niveau.

Cateraar Brussel

Zakelijk of privé

Ons team heeft stuk voor stuk een passie voor food & events. Gaat het om jouw huwelijksfeest, jubileum, personeelsfeest of nieuwjaarsreceptie voor elk event hebben wij een oplossing op maat. Door 75 jaar aan ervaring  kunnen we onszelf tot experts bekronen. Elk feest is uniek en vraagt een persoonlijke aanpak en die willen wij graag bieden.

Privéfeesten

Huwelijk, jubileum, familiedag, afscheid, doopsel, communiefeest, soirée, … Door de expertise van onze eventmanager wordt jouw feest gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Als traiteur zorgen wij voor waanzinnig lekkere eetfestijnen, maar ook in tafelinkleding & decoratie kunnen we je bijstaan!

Business events

Netwerkevent, vergadering, personeelsfeest, seminarie, productvoorstelling, nieuwjaarsreceptie, … Ons professioneel team zorgt voor de perfecte begeleiding van uw evenement. Van koffieontvangst tot presentatie tot afsluitdrink of personeelsbarbecue, wij staan in voor de organisatie van het geheel.

Onze klanten
Belgische Overheid BNP Paribas Fortis KBC Belfius Telenet Voka ADEB VBA Degroof Petercam Lunch Garden Organon Reynaers Aluminium Van Moer Logistics Cionet Care Belgium Chicago Alumni Aliaxis Ausy McKinsey Edmond de Rotschild Exact Sprimoglass
Huis Van Dijck heb je zelf een gek idee of wil je de mogelijkheden bespreken?
Huwelijksfeest Mechelen, Antwerpen
Ofyr Traiteur met chef